Offerte aanvragen
SNA OSB OSB-AWOG

Glasbewassing (traditioneel of telescoop)

Glasbewassing (traditioneel of telescoop)

Glazenwassen
Onze ervaren glazenwassers staan voor u klaar!
Met oog voor kwaliteit gaan zij vuile ramen op elke hoogte te lijf. Gewoon traditioneel met de hand of met behulp van ons telescopisch wassysteem. Dit systeem is veiliger voor onze glazenwassers. Bovendien loopt u dan geen kans op schade aan uw gevels door het gebruik van ladders. Glasbewassing kan op afroep of met een vaste frequentie, wat u wilt.

Professioneel
Regelmatig glazenwassen is een must als u uw pand goed wilt onderhouden. Regenwater, fijn zand en uitlaatgassen vormen al snel een grauwe sluier over ramen en kozijnen. Professionele glasbewassing verwijdert deze waas van uw ramen én kozijnen. En is daarmee een investering in het behoud van uitstraling en kwaliteit van uw winkel, kantoor, appartementencomplex etc.

Osmose
Langeberg Schoonmaakorganisatie werkt met de beste middelen om uw ramen te laten schitteren. Zo wordt het glas gespoeld met milieuvriendelijk osmosewater (gefilterd water), wat een langdurig helder en streeploos resultaat geeft.

Binnen en buiten
En als we er dan toch zijn: voor een optimaal resultaat nemen we ook graag de binnenzijde van het raamwerk mee. Indien gewenst inclusief kozijnen en vensterbanken.

Wat is osmosewater?
Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Het osmosewater wordt in onze vaste waterunits maar liefst door 7 verschillende filters geleid. Allereerst wordt het leidingwater voorbehandeld in een waterontharder die voorzien is van zout. In dit stadium wordt het kalk uit het water gefilterd. Via de waterontharder wordt het water doorgepompt naar de voorfilter. Hier vindt de eerste grove filtering van het ontkalkte water plaats.

Vervolgens wordt het water doorgepompt naar het membraanfiltratie spectrum. In dit membraam vindt de micro filtratie, ultra filtratie, nano filtratie en omgekeerde osmose plaats. Het water is in dit stadium ontdaan van alle mineralen, bacteriën en metalen en heeft in zijn zuiverste vorm een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig worden. Daarnaast zorgt reinigen met osmose water ervoor dat alles streeploos opdroogt waardoor nadrogen niet meer nodig is.
   



Schoonmaakorganisatie Langeberg | Haven 14 | 9008 SZ | Reduzum | T 0566-601649 | E  | KvK 01036344 | BTW 812095340B01 | Privacy Voorwaarden
powered by: knoop.frl